ל"ג בעומר מתקרב ולא כולם ירצו לצאת למדורות עם העשן והרוח אבל, מתגעגעים לנוסטלגיה של פעם כשהיינו קטנים לתפוחי האדמה הלוהטים שאנחנו וגם הילדים כל כך אוהבים.
אז שתדעו אפשר להכין אותם בבית בלי להדליק מדורה ואפילו לשדרג אותם.
מרכיבים:
4 תפוחי אדמה
500 ג' מלח גס
100 ג' חמאה
300 גר' גבינת פרמז'ן
זמן ההכנה: 5 דק' + שעתיים בתנור
קלוריות: 265 ליחידה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל100 מעלות, שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומפזרים את המלח גס בתבנית האפייה
מניחים את תפוחי האדמה על המלח ומכניסים לתנור לשעה וחצי
בודקים באמצעות קיסם שתפוחי האדמה רכים, זהירות המלח לוהט!
חוצים את תפוחי האדמה לאורך ולא עד הסוף רק שיפתחו מעט כמו לחמניה
מניחים קוביה של חמאה באמצע ומגרדים על זה שכבה נדיבה של גבינת פרמז'ן
ניתן להוסיף: בצל מטוגן, תירס שום , עירית קצוצה, ושמנת חמוצה
להכניס ל3 דקות נוספות
ובתאבון
קייטרינג על קצה הלשון | אוכל ביתי ונקי למגזר החרדי
להזמנות: 0525479994 אורלי